Geen reacties

Tijdelijk kun je bij een nieuwe Talisman (sedan of Estate) gratis een automaat krijgen. Wil je zelf schakelen dan kun je ook kiezen voor een orderpremie van 2.200 euro. 

Renault biedt geselecteerde examplaren van de Talisman uit voorraad aan met voordeel: je mag kiezen uit een gratis update naar automaat of een orderpremie. In het geval van de automaat betaal je voor een Talisman met handbak maar krijg je een vergelijkbaar model met automatische transmissie mee. Kies je voor de premie dan betaal je 2.200 euro minder dan de consumentenadviesprijs. 

Alle voordelen op een rij

  • gratis automaat
  • óf voordeelpremie
  • snel rijden

De actie geldt zowel voor de sedan als voor de Talisman Estate. Bovendien is het voordeel bedoeld voor particuliere én zakelijke klanten. Vraag de Renault-dealer dus snel naar de beschikbare modellen. Maar let op, om voor de actie in aanmerking te komen dient de Talisman uiterlijk 31 maart 2018 op naam gesteld te worden. 

Update

Renault heeft de actie nogmaals verlengd, voor orders van 7 mei tot en met 2 september 2018 maar zolang de voorraad strekt. De Talisman moet uiterlijk 31 mei zijn geregistreerd. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld