Geen reacties

Laat de Renault-dealer nu gratis de werking van de airconditioning controleren. Op airco-onderhoud ontvang je korting én een bloemetje.

De winter ligt achter ons, de planten komen in bloei, het zonnetje schijnt. Dan wil je toch ook in je Renault kunnen genieten van frisse lucht? Om de werking van de airconditioning te laten controleren bieden de Renault-dealers tijdelijk de gratis Airco Check aan. Na controle ontvang je vrijblijvend advies. 

Heeft de airco onderhoud nodig dan profiteer je van tijdelijke actieprijzen. Renault biedt nu Airco Reiniging aan voor slechts 39 euro. Hierbij worden airco en temperatuur gecontroleerd en de leidingen visueel geïnspecteerd. Ook desinfectie van de airconditioning valt er onder. Op een Airco Servicebeurt ontvang je momenteel 20 procent korting. Dit onderhoud omvat het vervangen van het koudemiddel, het bijvullen van de compressor-olie en het uitvoeren van een lektest.

Voor mensen met hooikoorts kan de Renault-dealer een speciaal interieurfilter leveren. Heerlijk om weer in een frisse Renault weg te rijden! Maar wacht… na uitvoering van airco-onderhoud ontvang je, alleen tijdens de actieperiode en zolang de voorraad strekt, een voucher van de dealer. Op de Renault-website kun je die tot eind juni inwisselen voor een gratis bloemetje, dat thuis wordt bezorgd. Fijne zomer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld