Geen reacties

Particulieren kunnen hun elektrische auto van Renault voordelig financieren: tot 5 jaar lang tegen slechts 1,9 procent rente.

Bestel je als consument een nieuwe, volledig elektrische Renault dan hoef je deze niet in een keer te betalen. De Renault-dealer kan een aflopend krediet voor je aanvragen waarmee je maximaal 20.000 euro van de prijs kunt financieren. Dat bedrag los je gespreid af, in vaste maandbedragen. Die zijn laag omdat Renault Financial Services de financiering tegen de actierente van slechts 1,9 procent aanbiedt. 

Neem je een slottermijn dan wordt het maandbedrag zelfs nog lager. De beschikbare looptijden voor het krediet variëren van 12 tot 60 maanden. Wel dien je bij aflevering een derde van de aankoopprijs aan te betalen, maar hiervoor kun je de inruilwaarde van je huidige auto gebruiken. 

Rekenvoorbeeld Renault Zoe Intense Quickcharge
Consumentenadviesprijs € 27.690,-
Af: aanbetaling – € 14.363,-
Het resterend bedrag vormt het krediet € 13.327,-
Maandbedrag (= aflossing + rente) € 233,-
Na 60 maanden afgelost (= kosten krediet) € 13.980,-

De actie geldt bij aanschaf van een nieuwe Renault Zoe, Twizy of Kangoo Z.E. Voor het krediet geldt een acceptatieprocedure en worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Vraag de Renault-dealer naar een berekening op maat. 

Update

Renault Financial Services heeft de actie verlengd tot en met 30 november 2017, wat tevens de uiterlijke registratiedatum van de auto is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld