Geen reacties

Renault zomervoordeel houdt in: korting op zomerbanden, accessoires – en natuurlijk de Zomercheck met een presentje.

Het zonnetje schijnt, de Renault-dealers hebben zin in de zomer. Ze verstrekken tijdens de actieperiode 25 procent korting op zomerbanden, onder meer van de kwaliteitsmerken Michelin en Continental. 

Ook andere accessoires bieden de dealers met zomervoordeel aan. Zo betaal je slechts 224,95 euro voor een dashboardcamera, die anders 25 euro extra kost. Een tablethouder (10 euro voordeliger) kost tijdelijk maar 89,95 euro, en TomTom SD-kaarten voor diverse navigatiesystemen zijn al vanaf 99 euro verkrijgbaar. 

Zomercheck

Het is nu ook de tijd om de Renault Zomercheck uit te laten voeren. Hierbij controleren vakkundige Renault-monteurs tien vitale punten van de auto waaronder de remmen, verwarming, het elektrisch systeem inclusief de accu en de banden. Zo weet je of je met een gerust hart de weg op kunt met je Renault. 

Alle voordelen op een rij

  • korting zomerbanden
  • korting accessoires
  • en een aardigheidje
  • bij de Zomercheck

Na uitvoer van de Zomercheck ontvang je van de dealer een actiecode. Daarmee kun je tot en met oktober elk tweede kaartje voor een leuk uitstapje gratis krijgen. Er is keuze uit pretparken, musea, wellness faciliteiten, actieve uitstapjes en nog veel meer. Leuk toch?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld