1. Doe de Renault Wintercheck

  1 november 2017

  Doe de Renault Wintercheck – dat kán gratis – en ontvang kosteloos een tweede kaartje voor een leuke winteractiviteit. De Renault-dealer heeft ook winterse accessoires in de aanbieding.

  Lees meer
 2. Gratis opties bij Renault

  24 oktober 2017

  Wanneer je een nieuwe Renault-personenauto zakelijk gaat rijden mag je gratis accessoires, banden of een GarantiePlus-verzekering uitkiezen.

  Lees meer
 3. Renault Z.E. klein-zakelijk financieren

  24 oktober 2017

  Klein-zakelijke klanten kunnen maximaal tien elektrische Renault-modellen financieren tegen de actierente van 1,9 procent – of zelfs 0 procent.

  Lees meer
 4. Renault Flex Occasion Financiering

  17 oktober 2017

  Koop een occasion bij de Renault-dealer en financier deze voordelig. De rente gaat nog verder omlaag in combinatie met verlengde garantie en/of een onderhoudscontract.

  Lees meer
 5. Renault BeslisBonus tot 3.000 euro

  3 oktober 2017

  Ook nu weer staan de Renault-showrooms in het teken van de BeslisBonus, tot wel 3.000 euro. Daarmee mag je de Clio Estate zelfs meenemen voor de prijs van de hatchback.

  Lees meer
 6. Renault Private Lease

  25 september 2017

  Als je de Renault Twingo met private lease wilt rijden zijn alle vaste kosten al in het voordelige maandbedrag van 169 euro per maand verwerkt. Je betaalt alleen nog de benzine. Ook privélease andere Renault-modellen.

  Lees meer
 7. Pakket bij Renault Kadjar

  5 september 2017

  Het gratis Elegant-accessoirepack bij een nieuwe Renault Kadjar geldt voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

  Lees meer
 8. Renault Limited-uitvoeringen

  7 augustus 2017

  Een bescheiden meerprijsje maar mooie uitrusting, dat gaat op voor alle Limited-modellen van Renault. Nu verkrijgbaar als Mégane (Estate), Kadjar en Twingo.

  Lees meer
 9. Private lease Renault Zoe

  17 juli 2017

  Private Lease van de Renault Zoe biedt tijdelijk méér inclusief: standaard met laadpunt en gratis gebruik van online diensten voor elektrische auto’s.

  Lees meer
 10. Financiering Renault-occasion

  17 juli 2017

  Koop je een gebruikte auto bij de Renault-dealer dan kun je deze ook via de dealer financieren. Nu met een actierente van 4,9 procent.

  Lees meer