1. Renault (Grand) Scénic Collection

  8 mei 2018

  Ruim 1.300 euro aan gratis accessoires: de speciale Renault (Grand) Scénic Collection is standaard voorzien van voordelige Focal-audio, infotainment en assistentiesystemen.

  Lees meer
 2. Gratis Renault Airco Check

  4 mei 2018

  Nu het vaker mooi weer is wil je ook in je Renault van frisse lucht genieten. Laat daarom de werking van de airco gratis controleren. Op onderhoud van de airconditioning ontvang je korting én een bloemetje.

  Lees meer
 3. Renault Private Lease

  4 april 2018

  Een Renault rijden met private lease is eenvoudig. Je stelt zelf het contract naar wens samen, de dealer voert de diensten uit en alle vaste autokosten zijn inbegrepen. Nu al vanaf 179 euro per maand voor een nieuwe Twingo.

  Lees meer
 4. Gratis automaat Renault Talisman

  5 februari 2018

  Tijdelijk kun je bij een nieuwe Talisman (sedan of Estate) gratis een automaat krijgen. Wil je zelf schakelen dan kun je ook kiezen voor een orderpremie van 2.200 euro.

  Lees meer
 5. Koop een Renault (Grand) Scénic…

  5 februari 2018

  Iedereen die een Renault Scénic of Grand Scénic uit voorraad koopt mag voor 1.500 euro aan gratis accessoires uitzoeken.

  Lees meer
 6. Renault Easy Life Voordeel

  9 januari 2018

  Renault biedt opnieuw Easy Life Voordeel bij aankoop van een nieuwe auto. Op veel modellen ontvang je nu bovendien een cheque voor gratis accessoires. Het maximale voordeel ligt op 3.000 euro.

  Lees meer
 7. Renault Flex Occasion Financiering

  17 oktober 2017

  Koop een occasion bij de Renault-dealer en financier deze voordelig. De rente gaat nog verder omlaag in combinatie met verlengde garantie en/of een onderhoudscontract.

  Lees meer
 8. Renault Private Lease

  25 september 2017

  Als je de Renault Twingo met private lease wilt rijden zijn alle vaste kosten al in het voordelige maandbedrag van 169 euro per maand verwerkt. Je betaalt alleen nog de benzine. Ook privélease andere Renault-modellen.

  Lees meer
 9. Renault Limited-uitvoeringen

  7 augustus 2017

  Een bescheiden meerprijsje maar mooie uitrusting, dat gaat op voor alle Limited-modellen van Renault. Nu verkrijgbaar als Mégane (Estate), Kadjar en Twingo.

  Lees meer
 10. Private lease Renault Zoe

  17 juli 2017

  Private Lease van de Renault Zoe biedt tijdelijk méér inclusief: standaard met laadpunt en gratis gebruik van online diensten voor elektrische auto’s.

  Lees meer