1. Nissan Leaf Nismo Concept: uiterlijk vertoon

  3 oktober 2017

  Emissievrij en toch sportief, dat is het idee achter de Nissan Leaf Nismo Concept. Het merk presenteert het studiemodel later deze maand op de autoshow van Tokyo.

  Lees meer
 2. Groter rijbereik voor Nissan e-NV200

  3 oktober 2017

  Nissan komt met een krachtiger accupakket voor de elektrisch aangedreven bedrijfswagen e-NV200. Het rijbereik is daardoor 60 procent groter.

  Lees meer
 3. Nieuwe Nissan Leaf nu te bestellen als Zero Edition

  2 oktober 2017

  De tweede generatie Nissan Leaf is vanaf nu te bestellen. Nissan start met de 2.Zero Edition, een rijk uitgeruste introductieversie met een prijs van 34.990 euro.

  Lees meer
 4. Alliantie Renault, Nissan en Mitsubishi presenteert zesjarenplan

  15 september 2017

  Met de overname van Mitsubishi door de alliantie Renault Nissan ontstaat er een nieuwe samenwerking tussen de drie merken. Door gezamenlijk nieuwe technologie te ontwikkelen en bestaande techniek te delen denken ze veel voordeel te kunnen behalen.

  Lees meer
 5. Nissan Micra is Private Leaseauto van het Jaar 2017

  14 september 2017

  De nieuwe Nissan Micra is uitverkozen tot Private Leaseauto van het Jaar 2017. De prijs-kwaliteitsverhouding was doorslaggevend, maar ook het comfort, de uitrusting en individualiseringsmogelijkheden leidden tot de winnende score.

  Lees meer
 6. Nissan Micra Bose Personal Edition voor audiofielen [Update]

  9 september 2017

  Nissan brengt een ‘limited edition’ uit van de nieuwe Micra. Audiofielen moeten zeker eens naar deze Bose Personal Edition kijken – en luisteren.

  Lees meer
 7. Rempedaal bijna overbodig in nieuwe Nissan Leaf

  6 september 2017

  Nissan heeft de nieuwe Leaf onthuld! De tweede generatie van de elektrisch aangedreven Nissan heeft een bijzonder nieuwtje: een rijpedaal dat ook als rempedaal functioneert.

  Lees meer
 8. Subtiele wijzigingen voor Nissan 370Z

  31 augustus 2017

  Nissan voert enkele subtiele wijzigingen door op de 370Z. Op technisch gebied is er ook nieuws, het merk monteert namelijk een nieuwe koppeling van specialist Exedy.

  Lees meer
 9. Nog een stukje Nissan Leaf

  23 augustus 2017

  De teasercampagne voor de nieuwe Nissan Leaf neemt serieuze vormen aan – en we weten nu wanneer het eindigt. Dat is op 6 september, wanneer Nissan de definitieve Leaf onder het doek vandaan tovert.

  Lees meer
 10. Eerste specificaties Nissan Leaf uitgelekt: 109 kW vermogen, 40 kWh accu

  9 augustus 2017

  De eerste specificaties van de nieuwe Nissan Leaf liggen op straat. Zo weten we nu dat de nieuwe elektrische auto van Nissan een krachtigere accu en meer vermogen heeft.

  Lees meer