Geen reacties

Op specifieke uitvoeringen van de Nissan Micra en Juke ontvang je tijdelijk aanschafvoordeel. Ook krijg je korting op alle versies van de Nissan Pulsar, Qashqai en X-Trail.

Weinig momenten zijn zo gunstig als nu, om een nieuwe Nissan aan te schaffen. Want de Nissan-dealers verstrekken op flink wat modellen korting. Daarvoor hoef je geen in te ruilen auto te hebben. 

Op een nieuwe Nissan Juke in het Visia-uitrustingsniveau ontvang je 2.050 euro voordeel, in Acenta- of N-Connecta-versie tot 3.000 euro. Ook met de Micra Visia kom je in aanmerking voor korting, 1.000 euro om precies te zijn. Nissan verstrekt 2.200 euro aanschafvoordeel op de Micra Ace.

En dan zijn er nog drie Nissan-modellen – de X-Trail, Qashqai en Pulsar – waarbij het niet uitmaakt welke uitvoering je bestelt. Want op al deze versies ontvang je korting. Die bedraagt 2.000 euro op de X-Trail, 3.000 euro op de Qashqai en 4.000 euro op de Pulsar. 

Rekenvoorbeeld Nissan Pulsar 1.2 DIG-T Black Edition
Consumentenadviesprijs € 26.800,-
Voordeel – € 4.000,-
Actieprijs € 22.800,-

Update

Nissan heeft de actie verlengd tot en met 30 november 2018 of zolang de voorraad strekt; alleen geldig op nieuwe orders. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld