Geen reacties

Nissan wil het klanten dit najaar zo aangenaam mogelijk maken, met een gratis controle van de auto. Er is tot 25 procent voordeel op accessoires waaronder winterbanden.

Bij de erkende Nissan-servicepunten staan de specialisten klaar om jouw Nissan op vitale punten na te kijken, met behulp van geavanceerde apparatuur. Zij bieden deze E-Check nu gratis aan! Het resultaat krijg je op papier. Mocht een reparatie nodig zijn dan ontvang je ook een offerte, waarna je zelf kunt beslissen of je deze uit laat voeren. 

Voordelige accessoires

Zoals elk jaar kun je tijdens de Nissan-najaarsactie voordelig accessoires aanschaffen bij de dealers. Dit jaar ontvang je 25 procent korting op alle winterbanden en eveneens 25 procent voordeel op alle ruitenwisserbladen. Zo kun je tegen een aantrekkelijke prijs de veiligheid tijdens de aanstaande winterperiode verhogen. 

Ook andere producten en diensten zijn in de aanbieding. De korting op rubbermatten bedraagt 10 procent. Een 5 liter flacon met antivries-ruitensproeiervloeistof kost tijdelijk slechts 7,50 euro. En bij het Nissan-servicepunt krijgt je auto voor slechts 150 euro een Waxoyl-behandeling.  

Alle voordelen op een rij

  • gratis E-Check
  • accessoirevoordeel
  • o.a. op winterbanden
  • gratis cadeaubon

Cadeaubon

Iedereen die minimaal 50 euro aan producten uit de Nissan-herfstactie besteedt ontvangt bovendien een cadeaubon van het merk. De waarde hangt samen met het aankoopbedrag, hoe meer je besteedt des te hoger het bedrag op de bon. De cadeaubon kan bij verschillende webshops worden verzilverd.

Maak voor de Nissan E-Check een (online) afspraak maar vergeet niet om de vooraf uitgeprinte kortingsvoucher(s) voor de voordelige accessoires mee te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld