1. Renault Scénic met Energy TCe-motor nu te bestellen

  16 december 2017

  De door Renault aangekondigde nieuwe TCe-benzinemotor is vanaf heden verkrijgbaar in de Scénic en Grand Scénic. Hier vind je alle prijzen.

  Lees meer
 2. Zelfrijdende Renault Symbioz komt tot leven

  8 december 2017

  Renault heeft een rijdend prototype gebouwd van de Symbioz. Het merk liet dit studiemodel eerder dit jaar al zien op de autoshow van Frankfurt, maar de auto komt nu pas tot leven.

  Lees meer
 3. Renault introduceert nieuwe benzinemotor, Scénic krijgt primeur

  8 december 2017

  Renault komt met een nieuwe benzinemotor, die volgend jaar in stappen wordt uitgerold over het hele gamma. De Scénic krijgt de primeur, in maart.

  Lees meer
 4. Nieuwe Dacia Duster nauwelijks duurder

  6 december 2017

  Dacia heeft de prijzen van de nieuwe Duster vastgesteld. De nieuwe SUV is slechts enkele honderden euro’s duurder dan het uitgaande model.

  Lees meer
 5. Nissan Wintercheck

  22 november 2017

  Tot eind dit jaar bieden de Nissan-dealers de Wintercheck aan. Op zaterdag 25 noember is deze zelfs gratis. Bovendien zijn tijdens de actieperiode voordelige winterbanden verkrijgbaar.

  Lees meer
 6. Eerste indruk nieuwe Nissan Leaf

  22 november 2017

  Enkele maanden geleden gaf Nissan de eerste foto’s vrij van de nieuwe Leaf. Na enige maanden nieuwsgierigheid te kweken presenteert Nissan de auto op kleine schaal aan de Nederlandse autopers. Ik rijd naar de Amsterdam Arena en maak kennis met een nieuwe generatie van ’s werelds populairste elektrische auto. Maar Nissan belooft dat er meer is…

  Lees meer
 7. Dacia occasion financiering

  21 november 2017

  Een Dacia-occasion is al betaalbaar maar toch kun je ‘em financieren. Zo rijd ook jij in een ruime wagen. Dankzij de actierente is een maandbedrag vanaf 144 euro al mogelijk.

  Lees meer
 8. Voordelige winteraccessoires Dacia

  16 november 2017

  Dacia brengt licht in de koude, grauwe winterdagen: de dealers bieden tijdelijk diverse winterse accessoires voordelig aan. Je kunt nu ook de Dacia Wintercheck laten uitvoeren.

  Lees meer
 9. Honda HR-V Black Edition

  16 november 2017

  Honda introduceert een speciale uitvoering van de HR-V, de Black Edition. Het merk kleedt de stijlvolle cross-over aan met zwarte accessoires en eventueel leder.

  Lees meer
 10. Nieuwe stap zelfrijdende Renault: obstakels ontwijken

  7 november 2017

  De Renault Groep heeft een nieuwe stap gezet in autonoom rijden: een zelfrijdende Renault Zoe kanleren net zo goed obstakels te ontwijken als een professionele testrijder.

  Lees meer