1. Nissan gaat dieselmotoren uitfaseren in Europa

  8 mei 2018

  Nissan stopt gefaseerd met de verkoop van auto’s met dieselmotoren in Europa. De strenge emissie-eisen en de dalende vraag zijn de belangrijkste redenen.

  Lees meer
 2. Renault (Grand) Scénic Collection

  8 mei 2018

  Ruim 1.300 euro aan gratis accessoires: de speciale Renault (Grand) Scénic Collection is standaard voorzien van voordelige Focal-audio, infotainment en assistentiesystemen.

  Lees meer
 3. Gratis Renault Airco Check

  4 mei 2018

  Nu het vaker mooi weer is wil je ook in je Renault van frisse lucht genieten. Laat daarom de werking van de airco gratis controleren. Op onderhoud van de airconditioning ontvang je korting én een bloemetje.

  Lees meer
 4. Vijf sterren voor Nissan Leaf in botsproef

  25 april 2018

  De Nissan Leaf heeft de maximale score van vijf sterren behaald bij de crashtest van EuroNCAP. Het was de eerste auto die dit jaar door de organisatie tegen de muur werd gezet.

  Lees meer
 5. Gratis Dacia Airco Check

  21 april 2018

  Tijdelijk kun je gratis de airco van jouw Dacia laten controleren. Reinigen kost slechts 39 euro en op een servicebeurt ontvang je 20 procent korting.

  Lees meer
 6. Honda One Stop Private Lease

  19 april 2018

  Honda biedt vijf modellen tegen voordelige private lease-tarieven aan. Het begint al bij 338 euro per maand all-in voor de vernieuwde Honda Jazz.

  Lees meer
 7. Renault Private Lease

  4 april 2018

  Een Renault rijden met private lease is eenvoudig. Je stelt zelf het contract naar wens samen, de dealer voert de diensten uit en alle vaste autokosten zijn inbegrepen. Nu al vanaf 179 euro per maand voor een nieuwe Twingo.

  Lees meer
 8. Nissan prijst nieuwe versies elektrische e-NV200

  4 april 2018

  Nissan heeft de vanafprijzen bekend gemaakt van de e-NV200 met 40 kWh-accu. Met het nieuwe batterijpakket heeft de bestelwagen een theoretische actieradius van 275 kilometer.

  Lees meer
 9. Honda Civic Silver Line

  4 april 2018

  Honda levert tijdelijk het exclusieve Silver Line-pakket met extra voordeel. Dit pakket geeft de Civic nog meer uitstraling dankzij diverse zilverkleurige exterieuraccenten.

  Lees meer
 10. Nissan zet toekomstplannen uiteen

  25 maart 2018

  Nissan presenteert z’n toekomstplannen. De cross-over IMx Concept wordt werkelijkheid, net als andere elektrische en zelfrijdende modellen. Daarnaast zet Nissan in op infotainment en nieuwe mobiliteitsdiensten.

  Lees meer