1. Dacia Duster Blackshadow

  17 augustus 2017

  De beperkt verkrijgbare Dacia Duster Série Limitée Blackshadow is een elegant vormgegeven SUV, chique aangekleed, voorzien van luxe comfortopties – tegen een aantrekkelijke prijs.

  Lees meer
 2. Vernieuwde Honda Civic-dieselmotor ook schoon volgens nieuwe meting

  16 augustus 2017

  Maart 2018 zal de Honda Civic verkrijgbaar zijn met de vernieuwde 1.6-dieselmotor. Zelfs onder de nieuwe (praktijk)test voor emissies en verbruik is dat een schone en zuinige krachtbron.

  Lees meer
 3. Honda presenteert vernieuwde Jazz nu ook voor Europa

  14 augustus 2017

  De Japanse versie kregen we in mei al te zien, nu presenteert Honda de vernieuwde Jazz voor de Europese markt. Het belangrijkste nieuws is de komst van de nieuwe 1.5 benzinemotor met 130 pk.

  Lees meer
 4. Honda Summer Sales

  9 augustus 2017

  Teleurgesteld in de zomer? Dat zal niet lang meer duren als je bij de Honda-dealer profiteert van de fikse kortingen op accessoires tijdens de Summer Sales.

  Lees meer
 5. Eerste specificaties Nissan Leaf uitgelekt: 109 kW vermogen, 40 kWh accu

  9 augustus 2017

  De eerste specificaties van de nieuwe Nissan Leaf liggen op straat. Zo weten we nu dat de nieuwe elektrische auto van Nissan een krachtigere accu en meer vermogen heeft.

  Lees meer
 6. Nieuwe Nissan Leaf basis voor elektrische cross-over?

  7 augustus 2017

  De nieuwe Nissan Leaf die volgende maand onthuld wordt zou zomaar eens de basis kunnen zijn voor een nieuwe, elektrische cross-over. Nissan liet 5 jaar geleden op de autoshow van Parijs al de Terra Concept zien.

  Lees meer
 7. Renault Limited-uitvoeringen

  7 augustus 2017

  Een bescheiden meerprijsje maar mooie uitrusting, dat gaat op voor alle Limited-modellen van Renault. Nu verkrijgbaar als Mégane (Estate), Kadjar en Twingo.

  Lees meer
 8. Zó gestroomlijnd is de nieuwe Nissan Leaf

  4 augustus 2017

  De onthulling van de nieuwe Nissan Leaf nadert. Het merk schotelt ons alvast een afbeelding voor om te laten zien hoe gestroomlijnd het nieuwe model is.

  Lees meer
 9. Nieuwe Nissan Leaf gespot tijdens opname reclamefilmpje

  1 augustus 2017

  De nieuwe Nissan Leaf is gespot tijdens de opnames van een reclamefilmpje. De foto’s zijn niet al te scherp, maar toch geven ze een aardig beeld van hoe de nieuwe elektrische Nissan eruit komt te zien.

  Lees meer
 10. Nieuwe uitvoering Série Signature Limousin van Renault Talisman

  26 juli 2017

  Renault voegt een nieuwe uitvoering toe aan het assortiment van de Talisman. De chic klinkende Série Signature Limousin-uitvoering is per direct te verkrijgen.

  Lees meer